Overnachten op het water?

Boek een authentieke overnachting inclusief ontbijt

 

Passagiersschip Ahoy is een 100 jaar oud omgebouwd stoomschip. Sinds de tewaterlating in 1914 heeft het ontelbare reizen gemaakt. Vanaf maart 2015 bieden wij de bescheiden hutten aan als Bed & Breakfast voor wereldreizigers en landgenoten die op zoek zijn naar een aangenaam onderkomen in Utrecht. 

Het schip beschikt over 14 hutten benedendeks, een grote salon en een semi overdekt zonnedek. Elke hut heeft een wasgelegenheid met warm en koud stromend water. Toiletten en douches zijn te vinden op de gang, wij zorgen er uiteraard voor dat deze goed worden onderhouden. 

Omdat wij geen vaste ligplaats hebben adviseren wij u om voor een onverwacht bezoek even contact met ons op te nemen. Mocht u reeds gereserveerd hebben dan zijn wij op de betreffende data te vinden aan de Kanaalweg in Utrecht, ongeveer ter hoogte van nummer 174.

Benieuwd naar ervaringen van andere gasten?

 

Kosten overnachting

Wij bieden onze hutten aan voor
 45,00 p.p. per nacht inclusief ontbijt. Reserveert u voor twee personen dan berekenen wij € 80,00 per nacht inclusief ontbijt, mits u dezelfde hut deelt.

Graag willen wij u erop attent maken dat wij enkel eenpersoonsbedden beschikbaar hebben, ook in onze tweepersoons hutten.

Mocht u een fiets willen huren dan kan dat voor 5,00 euro per dag. Houd er echter rekening mee dat het aantal fietsen beperkt is.

 Locatie van het schip

Het schip is gelegen in de nabijheid van het Centraal Station en het stadscentrum van Utrecht. Met de fiets, bus of taxi duurt dit tochtje 10 minuten. Gaat u liever wandelen dan adviseren wij de route langs de Leidsche Rijn en het Merwedekanaal. Onderweg passeert u Molenerf 'De Ster',  de 'Koninklijke Nederlandse Munt' en park 'Oog in Al'. Deze wandeling kost zo'n 25 minuten.